Lélek/Szellemgyógyászat


Mitől lélekápoló?

Mert a lelkedet ápolja, ami jó Neked.
Mert ép léleknek ép a teste is, tehát ha ép testet akarsz, akkor teremts ép lelket.
Én azért érzem magam lélekápolónak, mert legfőbb vágyam az, hogy mindenkit megismertessek a saját lelkével, annak tisztaságával és gyönyörűségével, és segítsek megteremteni lelki harmóniáját, összhangba hozni test-lélek-szellem szinten.
Nem ígérek gyors gazdagságot (semmilyet nem ígérek) sem azt, hogy egy csettintésre megoldódnak gondjaid, nem, semmi ilyet nem ígérek.
Sőt, felhívom a figyelmedet, hogy a lelked megnyugvásának sikeréhez a Te elszántságod és kitartásod szükséges.
Sőt, elismerem, hogy Én csak a Te aktív közreműködéseddel érek el eredményt!
Én tudom azt, hogy minden zord külső alatt érzékeny szív és lélek lakozik, tudom azt, hogy mindenki vágyik szeretetre, még ha nem is ez látszik rajta.
A lélekápolás ezt a zord külsőt próbálja meg "levetkőztetni", lehántani róla a sok magunkra aggatott ruhát, hogy belső fényünk végre ragyoghasson!
Tudom azt, hogy az ember egyszerre gyarló és ugyanakkor tökéletes, picinyke és óriás, tehetetlen és teremtő, és tudom, hogy  mindenki tartozni akar valahova.
Ezért próbálok mindenkit arra rávezetni, hogy ismerje meg önmagát, legyen tisztában  a saját adottságával és képességével, hogy tudja azt, neki kire-mire van szüksége, és ezért cserébe mit adhat ő a másiknak?
Mivelhogy a másiknak is vannak elvárásai, ezt tudni kell!

Minden gondnak - fájdalomnak megvan a maga lelki eredete, akkor megkeressük kiváltó lelki okait.
Hiszen, ha rájövünk, mi okozta a gondot, onnan már csak egy lépés azt helyrehozni.

Én is ezt ígérhetem Neked, ha hozzám fordulsz, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy kikutassuk problémád okát, s azt megszüntetve, egészséges és boldog légy!
Nem ígérhetem viszont, hogy fájdalommentes lesz, és hogy Helyetted más valaki ezt átvállalja.

Hogy mire jó a lélekápoló?
Ezek után eldöntheted Magad!